Tietosuoja ja evästeet

Kiitos, että tutustut tietosuoja ja evästekäytäntöihimme.  Aloitetaan evästeistä ja voit selata tätä sivua alaspäin niin pääset tietosuojaselosteeseen.

1. Käytämme evästeitä

Käytämme evästeitä voidaksemme tarjota sinulle parhaan mahdollisen kokemuksen vieraillessasi kotisivullamme tunnistaaksemme mieltymyksesi ja tehdäksemme vierailusta kotisivulla mukavampaa ja helpompaa, sekä kehittääksemme markkinointiamme.

Mitä evästeet ovat?

Eväste, pixel tai samanlainen teknologia on pieni tiedosto tai tieto, joka tallentuu tietokoneellesi tai laitteeseesi vieraillessasi kotisivulla. Sen ansiosta kotisivu muistaa sinun toiminnat ja mieltymyksesi (kuten kirjautumisen, kielen, kirjasinkoon ja muut näytön mieltymykset) tietyn ajan, joten sinun ei tarvitse asettaa niitä uudelleen palatessasi kotisivulle tai selaillessasi sivulta toiselle.

Vaihtoehtosi

Käyttämällä verkkosivuamme, suostut käyttämään ja tallentamaan evästeitä tietokoneellesi tai laitteeseesi. Voit katsella yleisesti kotisivuamme ilman evästeitä, mutta tällöin sen tietyt osat eivät toimi kunnolla tai navigointi hidastuu.

Ellet halua evästeitä varastoitavan tietokoneeseesi tai laitteeseesi, voit deaktivoida kyseisen vaihtoehdon selaimesi järjestelmäasetuksista. Voit myös milloin tahansa poistaa varastoidut evästeet selaimesi järjestelmäasetuksista.

Lisätietoja evästeiden deaktivoinnista ja poistamisesta löytyy täältä: https://www.aboutcookies.org/cookie-faq/. Muista kuitenkin, että ellet hyväksy mitään evästeitä, tämä saattaa rajoittaa tarjoustemme toimivuutta.

Evästekategoriat

Käytämme evästeitä eri tarkoituksiin ja eri toimintojen kanssa.

Jotkin evästeet ovat:

  • välttämättömiä teknisessä mielessä (tekniset tarpeet)
  • varastoituina ja niitä käytetään tietty aika (säilityksen kesto)
  • sijoitettuja ja varastoituja meidän tai kolmannen osapuolen toimesta (evästetoimittaja).
  • Tekniset tarpeet

Evästeet, jotka ovat teknisesti välttämättömiä: Käytämme tiettyjä evästeitä, koska ne ovat täysin välttämättömiä verkkosivun järjestykselle ja sen kunnolliselle toiminnalle. Nämä evästeet sijoitetaan automaattisesti tietokoneeseesi tai laitteeseesi kirjautuessasi verkkosivuille tai tiettyyn toimintoon ja ne ovat siellä siihen saakka kunnes asetat selaimesi torjumaan evästeet.

Ei välttämättömiä: Evästeitä, jotka eivät ole välttämättömiä sijoitetaan tietokoneeseesi tai laitteeseesi parantamaan mukavuutta ja kotisivumme suorituskykyä tai tallentamaan tietyt itse tekemäsi asetukset. Käytämme myös evästeitä, jotka eivät ole välttämättömiä teknisessä mielessä saadaksemme tietoja kotisivumme tiettyjen alueiden käyttötaajuudesta, jotta me voimme mukauttaa sitä tarpeisiisi ja vaatimuksiisi entistä paremmin.

Säilytyksen kesto

Session cookies: Joitakin evästeitä (nk. istuntokohtaisia evästeitä) tarvitaan vain istunnon aikana kotisivuillamme. Ne poistetaan tai ne lopettavat toimintansa heti, kun poistut verkkosivulta tai istunto päättyy. Näitä evästeitä käytetään esimerkiksi tietyn informaation säilyttämiseksi istuntosi aikana.

Pysyvät evästeet: Joitakin evästeitä (nk. pysyviä evästeitä) varastoidaan pitemmäksi aikaa. Ne auttavat esimerkiksi tunnistamaan sinut palatessasi verkkosivulle uudelleen ja ne avaavat säästetyt asetukset. Näin pääset verkkosivuille nopeammin tai mukavammin, eikä sinun esimerkiksi tarvitse säätää asetuksia, esimerkiksi valita kieltä uudelleen. Pysyvät evästeet poistetaan automaattisesti ennalta määrätyn aikajakson jälkeen.

“Flow” evästeet: Näitä evästeitä käytetään viestinnässä sisäisten palvelimien välillä. Ne on sijoitettu tietokoneeseesi tai laitteeseesi kun alat navigoimaan verkkosivulla ja ne poistetaan verkkosivulla navigointisi jälkeen. Näille evästeille on annettu ainutlaatuinen tunnusnumero, mutta ne eivät salli meidän tehdä mitään johtopäätöksiä kyseisestä asiakkaasta tai käyttäjästä.

Evästeiden toimittajat

Provider cookies: Nämä evästeet olemme sijoittaneet itse tai sen on tehnyt verkkosivumme operaattori meidän toimeksiannostamme.

Third-party cookies: Kolmannen osapuolen evästeitä varastoivat ja käyttävät muut organisaatiot tai verkkosivut, esimerkiksi verkkoanalyysityökalut. Ulkoiset toimittajat voivat myös käyttää evästeitä näyttääkseen mainoksia tai integroidakseen sosiaalisiin verkostoihin sisältöä, kuten sosiaaliset liitännäiset (plug-ins). Lisätietoja verkkoanalyysityökaluista ja laajuusmittauksesta, katso alla olevaa evästekäytäntöä.

Evästeiden käyttö verkkoanalyysiin ja laajuusmittaukseen

Käytämme Google Analytics eli Google Inc:n (“Google”) verkkoanalyysipalvelua. Google Analytics käyttää evästeitä verkkosivumme tiettyjen alueiden käyttötaajuuden ja mieltymysten tunnistamiseen. Eväste mittaamat tiedot tämän verkkosivun käytöstä (mukaan lukien lyhennetty IP osoitteesi) siirretään Googlen palvelimeen Yhdysvalloissa ja tallennetaan sinne. Google käyttää näitä tietoja analysoidakseen verkkosivun käyttöä, koostaakseen raportteja verkkosivun tapahtumista meille ja suorittaakseen verkkosivun ja internetin käyttöön liittyviä lisäpalveluja. Google saattaa myös siirtää näitä tietoja kolmansille osapuolille lain näin vaatiessa tai alueelle, jossa kolmannet osapuolet käsittelevät näitä tietoja Googlen puolesta.

Voit deaktivoida Google Analyticsin käyttämän selaimen add-on-liitännäistoiminnon, jos haluat, että verkkosivun analyysiä ei suoriteta. Voit ladata liitännäisen täältä: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=.

Tämä lisätoiminto tallentaa valintasi laitteeseesi, joka hoitaa Google Analyticsin deaktivoinnin. Tämä johtaa ainoastaan Google Analyticsin deaktivointiin laitteesta ja selaimesta, josta opt-out oli aktivoitu. Lisäksi sinun todennäköisesti täytyy aktivoida se, mikäli poistat evästeet laitteestasi.

2. Tietosuojaseloste

Good Luck Media Ltd (“Good Luck Media”, ”me”, ”meitä”) käsittelee asiakkaittemme ja verkkosivullamme vierailevien henkilötietoja (”sinä”). Työskentelemme käsitelläksemme henkilötietojasi huolellisesti, suojaamalla niitä ja noudattamalla tietosuojalakeja.

Good Luck Media Ltd toimii tulospohjaisen ja lead-markkinoinnin parissa verkossa. Yrityksen pääkonttori on Maltalla.

Tämän tietosuojaselosteen tavoitteena on selvittää milloin, miksi ja miten me käsittelemme sinuun liittyviä tietoja (”henkilötiedot”). Se siis antaa tärkeitä tietoja lakisääteisistä oikeuksistasi. Selosteen tarkoituksena ei ole korvata ehtoja mistään sopimuksesta, joka sinulla on kanssamme, eikä tietosuojalakien sinulle antamia oikeuksia.

Kuka on vastuussa henkilötietojesi käsittelystä?

Good Luck Media Ltd, jonka rekisteröity osoite on Soho Office Hotel, Edge Water Business Complex, Eilia Zammit Street, St Julians STJ3150, Malta, on päävastuussa henkilötietojesi käsittelystä (sinun henkilötietovastaavasi). Henkilötietovastaava tarkoittaa yhtiötä, joka vahvistaa henkilötietojen käsittelymenetelmän ja tarkoituksen.

Sinun tulee olla tietoinen siitä, että vaikka me olemme päävastuussa henkilötietojesi käsittelystä, tietojasi voidaan säilyttää tietokannoissa, joihin muilla yhtiöillä on pääsy. Kaikki yhtiöt, joilla on pääsy henkilötietoihisi, noudattavat tässä politiikassa määrättyjä standardeja.

Mitä henkilötietoja voimme käsitellä?

Voimme käsitellä seuraavia henkilötietojasi:

Nimi

Syntymäaika

Sähköpostiosoite

Salasana

IP-osoite

Sijaintitiedot

Kotisivun käyttö

Sukupuoli

Ikä

Työ

Henkilökohtaiset mieltymykset ja mielipiteet

Mihin käytämme henkilötietojasi ja koska käsittelemme niitä?

Good Luck Media kerää tietoja suoraan sinulta käyttäessäsi palvelujamme tai kun vierailet verkkosivuillamme.

Käytämme henkilötietoja:

analysoidaksemme tietoja järjestelmissämme ja tietokannoissamme parantaaksemme liiketoimintaamme ja verkkosivujamme käyttäjien mieltymysten mukaan sekä parantaaksemme palvelua ja käyttäjien kokemuksia pikakasino sivullamme.

parantaaksemme ja suunnataksemme sinulle meiltä tulevaa mainontaa.

keskustelufoorumin tai yhteisön rekisteröintiin mahdollistaessamme kommenttien antamisen.

lähettäessämme tuotteisiin ja palveluihin liittyviä, myyntiä edistäviä sähköpostiviestejä. Katso myös kohta 6 alla suoramarkkinoinnista.

tyydyttääksemme ja noudattaaksemme kaikkia laillisia velvoitteitamme tai oikeuksiamme.

Käsittelemme vain henkilötietojasi tässä kohdassa 3 mainittuihin tarkoituksiin ja ollessamme varmoja että:

olet antanut meille suostumuksesi käyttää tietoja tällä tavalla, tai

on välttämätöntä käyttää henkilötietojasi tukeaksemme liiketoimintamme ”laillisia intressejä” (esimerkiksi, parantaaksemme tuotteitamme, tai tehdäksemme analyysejä tiedostoistamme), kohtuullisella tavalla yksityisyyttäsi kunnioittaen.

Kenen käyttöön annamme henkilötietojasi?

Työskentelemme useiden kolmansien osapuolten kanssa, jotka hallinnoivat toimintaamme ja toimittavat palveluja. Nämä kolmannet osapuolet saattavat toisinaan tarvita henkilötietojasi:

Postisovellusten toimittajamme Aweber Systems, Inc., sijaitsee USA:ssa, ja on Privacy Shield tietosuojajärjestelyn alainen, minkä voit nähdä tästä ja se käsittelee henkilötietoja puolestamme;

Plugin ohjelmien toimittajamme ja WordPress.com Automattic, Inc.:n isäntä, sijaitsee USA:ssa, ja on Privacy Shield tietosuojajärjestelyn alainen, minkä voit nähdä tästä ja se käsittelee henkilötietoja puolestamme;

Analyysipalvelujemme toimittajat (esimerkiksi Google ja Bing) käsittelevät henkilötietoja omiin tarkoituksiinsa henkilötietovastaavana. Katso evästepolitiikkamme täältä nähdäksesi miten voit estää analyysitoimittajien pääsyn henkilötietoihisi.

Palvelujen toimittajat tai henkilötietorekisterin pitäjät käsittelevät henkilötietojasi meidän ohjeidemme mukaan, esim. esimerkiksi pilvipalveluja.

Jos meillä on lain määräämä velvollisuus suostua julkaisemaan tietoja täyttääksemme lakimääräiset velvoitteemme tai suojellaksemme etujamme tai turvallisuuttamme.

Mikäli myymme, ostamme tai organisoimme uudelleen liiketoimintaamme tai omaisuuttamme tai jos kolmas osapuoli, mukaan lukien mahdolliset myyjät tai ostajat, hankkii omaisuuttamme.

Kansainväliset siirrot

Kansainväliset siirrot tarkoittavat henkilötietojen siirtämistä Euroopan unionin ulkopuolella olevaan maahan.

Kohdan 4 mukaisesti yllä saatamme antaa henkilötietosi kolmannen osapuolen käyttöön, joka saattaa sijaita Euroopan unionin ulkopuolella.

Voimme myös ilmoittaa henkilötietosi, mikäli saamme siihen lainmukaisen pyynnön tai pyynnön ulkomaan viranomaiselta Euroopan yhteisön ulkopuolelta.

Varmistamme aina, että jokainen kansainvälinen tietojen siirto tapahtuu suojelemalla sinun oikeuksiasi ja etujasi. Jokainen rikollisuutta vastaan toimivalta viranomaiselta tai valvontaviranomaiselta saatu tietopyyntö tutkitaan tarkoin ennen kuin henkilötietoja luovutetaan.

Sinulla on oikeus pyytää meiltä lisätietoja toimeenpanemistamme, yllä mainitusta suojatoimista. Ota meihin yhteyttä (katso kohta 8), mikäli toivot lisätietoja.

Suoramarkkinointi

Käytämme henkilötietojasi lähettääksemme sinulle suoramarkkinointiviestejä tuotteista ja palveluista, joita me ja yhteistyökumppanimme tarjoamme, kuten esimerkiksi rahapelipelipalvelut. Tämä voi tapahtua sähköpostitse tai kohdistetun verkkomainonnan muodossa.

Joissakin tapauksessa sinun henkilötietojesi käsittely markkinointitarkoituksiin perustuu meidän laillisiin etuihimme (katso kohta 3 yllä). Lain sitä vaatiessa se perustuu omaan suostumukseesi.

Sinulla on aina oikeus kieltäytyä suoramarkkinoinnista jatkossa, milloin tahansa. Voit käyttää opt-out -linkkiä, joka löytyy kaikista suoramarkkinoinneista tai voit ottaa yhteyttä meihin (katso kohta 8).

Rajoitamme suoramarkkinoinnin kohtuulliselle ja sopivalle tasolle, ja lähetämme viestejä, joiden arvelemme kiinnostavan sinua tai sopivan sinulle, sinusta saamiemme tietojen perustella.

Kuinka kauan säilytämme henkilötietojasi?

Säilytämme henkilötietojasi niin kauan, kuin se on kohtuullisen tarpeellista tämän selosteen kohdassa 3 lueteltuihin tarkoituksiin.

Joissakin tapauksissa säilytämme henkilötietojasi tietyn ajanjakson täyttääksemme esimerkiksi lain, verotuksen tai kirjanpidon asettamat vaatimukset.

Huolehdimme henkilötietojen säilyttämispolitiikan ylläpidosta. Kun sinun henkilötietojasi ei enää tarvita, niin varmistamme, että ne joko poistetaan turvallisesti tai tehdään nimettömiksi.

Mitkä ovat oikeutesi?

Sinulla on joukko henkilötietoihisi liittyviä oikeuksia. Lisätietoja näistä oikeuksista löydät alla. Käyttääksesi oikeuksiasi voit ottaa meihin yhteyttä lähettämällä sähköpostia osoitteeseen

privacy@goodluck.media

Huomioi ystävällisesti seuraavat seikat halutessasi käyttää oikeuksiasi:

Saatavuus

Voit pyytää meitä:

vahvistamaan käytämmekö sinun henkilötietojasi;

toimittamaan sinulle kopion näistä tiedoista;

toimittamaan sinulle muut henkilötietoihisi liittyvät tiedot, esimerkiksi meillä olevat tiedot, mihin me käytämme niitä, kenelle annamme niitä, siirrämmekö niitä EU:n ulkopuolelle ja kuinka suojaamme ne, kuinka kauan säilytämme niitä, mitkä oikeudet sinulla on, kuinka voit tehdä valituksen, mistä olemme saaneet tietosi ja olemmeko me käyttäneet automaattista päätöksentekoa tai profilointia siinä määrin, kuin tietoja ei ole toimitettu sinulle tässä selosteessa.

Oikaisut

Voit pyytää meitä oikaisemaan virheelliset henkilötiedot. Pyrimme vahvistaman tietojen virheettömyyden ennen oikaisua.

Poistaminen

Voit pyytää poistamaan henkilötietosi, mutta ainoastaan kun:

niitä ei enää tarvita tarkoitukseen, jota varten ne kerättiin; tai

olet perunut suostumuksesi (silloin kun prosessi perustui suostumukseesi); tai

käytät oikeutta kieltäytyä hyväksymästä (katso Vastalause alla); tai

kun niitä on käytetty laittomasti; tai

niitä tarvitaan noudattamaan lakivelvoitteita.

Emme ole velvollisia poistamaan henkilötietojasi mikäli niiden käyttäminen on välttämätöntä:

lakimääräysten noudattamiseksi; tai

oikeudellisen vaateen perustelemiseksi, esittämiseksi tai puolustamiseksi;

On myös tiettyjä muitakin olosuhteita joissa emme ole velvollisia suostumaan poistamisvaatimuksiisi, mutta nämä kaksi ovat todennäköisimpiä olosuhteita joissa kieltäytyisimme hyväksymästä tämän vaatimuksen.

Rajoitus

Voit pyytää meitä rajoittamaan (ts. säilyttämään mutta ei käyttämään) henkilötietojesi käyttöä, mutta vain kun:

niiden virheettömyys on kiistanalainen (katso Oikaisu), antaaksesi meidän tarkistaa niiden virheettömyys; tai

käyttö on laitonta, mutta et halua niitä poistetavaksi; tai

niitä ei enää tarvita siihen tarkoitukseen, johon ne kerättiin, mutta meillä on edelleen tarve oikeudellisen vaateen perustelemiseen, esittämiseen tai puolustamiseen; tai

olet käyttänyt oikeutta vastustaa henkilötietojesi käyttöä ja pääasiallisten syiden vahvistaminen on ratkaisematta.

Voimme jatkaa henkilötietojesi käyttämistä noudattamalla rajoituspyyntöä:

kun meillä on suostumuksesi; tai

oikeudellisen vaateen perustelemiseksi, esittämiseksi tai puolustamiseksi; tai

suojellaksemme toisen luonnollisen tai juridisen henkilön oikeuksia.

Siirrettävyys

Voit pyytää meitä toimittamaan sinulle henkilötietosi strukturoidussa, yleisesti käytetyssä, koneellisesti luettavassa muodossa, tai voit pyytää saada ne porttauksena suoraan toiselle henkilötietovastaavalle, mutta kuitenkin vain jos:

käyttö perustuu suostumukseesi tai kanssasi laadittuun sopimukseen; ja

käyttö tapahtuu automaattisin keinoin.

Vastustus

Voit esittää vastaväitteen kaikelle henkilötietojesi käytölle, joka perustuu ”lainmukaisiin etuihimme”, mikäli katsot perusoikeuksiesi ja vapauksiesi painavan enemmän kuin lainmukaiset etumme.

Meillä on mahdollisuus näyttää, että meillä on pakottavat lainmukaiset edut, jotka ovat tärkeämpiä kuin oikeutesi ja vapautesi.

Kansainväliset siirrot

Voit pyytää kopion tai viitetiedot suojasta, jonka alla henkilötietosi on siirretty Euroopan talousalueen ulkopuolelle.

Saatamme muokata tiedonsiirtosopimuksia tai niihin liittyviä dokumentteja (ts. piilottaa tiettyjä näiden dokumenttien sisältämiä tietoja) kaupallisen arkaluontoisuuden vuoksi.

Valvontaviranomainen

Sinulla on oikeus rekisteröidä valitus paikalliselle valvontaviranomaiselle henkilötietojesi käytöstä.

Pyydämme kuitenkin, että pyrit ratkaisemaan asiat meidän kanssamme ensin, koska sinulla on milloin tahansa mahdollisuus kääntyä valvontaviranomaisen puoleen.